Δρ. Αντώνιος Πίτσης, PhD, FETCS, FESC

Διευθυντής Χειρουργικής Καρδιάς, Θώρακος και Μεγάλων Αγγείων

Blog

Blog

Εγγραφείτε στο YouTube Channel της ιστοσελίδας μας

Γιατί ενδοσκοπική καρδιοχειρουργική;

Εγγραφείτε στο YouTube Channel της ιστοσελίδας μας

Η υπεροχή της ενδοσκοπικής καρδιοχειρουργικής έναντι της κλασικής ανοικτής καρδιοχειρουργικής.

Ο Δρ. Αντώνιος Πίτσης ποστάρει ενδιαφέροντα περιστατικά ενδοσκοπικής καρδιοχειρουργικής στο YouTube channel της ιστοσελίδας μας.

Τα σύντομα βίντεο απευθύνονται τόσο σε ειδικούς όσο και στο ευρύ κοινό που ενδιαφέρεται για το εύρος της εφαρμογής των ενδοσκοπικών επεμβάσεων.

Συμμετοχή του Δρ. Α. Πίτση στο Δ.Σ. της Διεθνούς Ένωσης Ενδοσκόπων Καρδιοχειρουργών (Endoscopic Cardiac Surgeons Club - ECSC)

Συμμετοχή του Δρ. Α. Πίτση στο Δ.Σ. της Διεθνούς Ένωσης Ενδοσκόπων Καρδιοχειρουργών (Endoscopic Cardiac Surgeons Club - ECSC)

Η ταχεία ανάπτυξη της Ενδοσκοπικής Καρδιοχειρουργικής παγκοσμίως, οδήγησε στην δημιουργία της πρώτης επιστημονικής εταιρείας Ενδοσκόπων Καρδιοχειρουργών, που ονομάστηκε Endoscopic Cardiac Surgeons Club - ECSC

Σκοπός της εταιρείας Ενδοσκοπικής Καρδιοχειρουργικής είναι η διάδοσή της.

Ο Δρ. Αντώνιος Πίτσης μετέχει στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας και του έχουν ανατεθεί οι τομείς της εκπαίδευσης καρδιοχειρουργών και ανάπτυξης της ιστοσελίδας ( ecsclub.org ).

ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

CTSNet τα πέντε δημοφιλέστερα βίντεο καρδιοχειρουργικής του 2020

ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

Διεθνής αναγνώριση του έργου μας από την παγκόσμια καρδιοχειρουργική κοινότητα, καθώς ένα απο τα βίντεο της καρδιοχειρουργικής μας ομάδας βρίσκεται στα πέντε δημοφιλέστερα βίντεο καρδιοχειρουργικής στη λίστα του CTSNet.org για το 2020.

Το CTSNet είναι η ιστοσελίδα όλων των Διεθνών Ενώσεων Καρδιοχειρουργών (Ευρωπαικής, Αμερικανικής κτλ) και δημοσιεύει στο τέλος κάθε έτους τη λίστα με τα πέντε δημοφιλέστερα βίντεο Καρδιοχειρουργικής.

Σελίδες

Εγγραφή στο RSS - Ιστολόγια
Οδηγίες για καρδιοχειρουργικούς ασθενείς
Δείτε τον ενημερωτικό οδηγό καρδιοχειρουργικής επέμβασης

Ο Δρ. Αντώνιος Πίτσης είναι Καρδιοχειρουργός και Διευθυντής Καρδιοχειρουργικής στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης. Σήμερα η πλειοψηφία των επεμβάσεων που πραγματοποιούμε είναι ελάχιστα επεμβατικές, πλήρως ενδοσκοπικές και ενδοαγγειακές.

Λογαριασμοί Social Media

Επικοινωνία

Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης

Ασκληπιού 10, 55 535, Πυλαία

+30 2310 400850

Ιατρείο

Παπακυρίτση 8 & Αδριανουπόλεως, 551 33 Καλαμαριά - Θεσσαλονίκη

+30 2310 407424

Email

info@apitsis.gr

www.apitsis.gr