Δρ. Αντώνιος Πίτσης, PhD, FETCS, FESC

Διευθυντής Χειρουργικής Καρδιάς, Θώρακος και Μεγάλων Αγγείων

Συμμετοχή του Δρ. Α. Πίτση στο Δ.Σ. της Διεθνούς Ένωσης Ενδοσκόπων Καρδιοχειρουργών (Endoscopic Cardiac Surgeons Club - ECSC)

Συμμετοχή του Δρ. Α. Πίτση στο Δ.Σ. της Διεθνούς Ένωσης Ενδοσκόπων Καρδιοχειρουργών (Endoscopic Cardiac Surgeons Club - ECSC)

Η ταχεία ανάπτυξη της Ενδοσκοπικής Καρδιοχειρουργικής παγκοσμίως, οδήγησε στην δημιουργία της πρώτης επιστημονικής εταιρείας Ενδοσκόπων Καρδιοχειρουργών, που ονομάστηκε Endoscopic Cardiac Surgeons Club - ECSC

Σκοπός της εταιρείας Ενδοσκοπικής Καρδιοχειρουργικής είναι η διάδοσή της.

Ο Δρ. Αντώνιος Πίτσης μετέχει στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας και του έχουν ανατεθεί οι τομείς της εκπαίδευσης καρδιοχειρουργών και ανάπτυξης της ιστοσελίδας ( ecsclub.org ).

Το Δ.Σ. του Endoscopic Cardiac Surgeons Club πλαισιώνουν οι διεθνούς φήμης καρδιοχειρουργοί: Patrick Perrier (Germany - chairman), Mattia Glauber (Italy), Joerg Kempfert (Germany), Marco Solinas (Italy), Joe Zacharias (United Kingdom).

ECSClub mission and vision
Share: 
Οδηγίες για καρδιοχειρουργικούς ασθενείς
Δείτε τον ενημερωτικό οδηγό καρδιοχειρουργικής επέμβασης

Ο Δρ. Αντώνιος Πίτσης είναι Καρδιοχειρουργός και Διευθυντής Καρδιοχειρουργικής στην κλινική "Άγιος Λουκάς" στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης από το 1999. Σήμερα η πλειοψηφία των επεμβάσεων που πραγματοποιούμε είναι ελάχιστα επεμβατικές, πλήρως ενδοσκοπικές και ενδοαγγειακές.

Δείτε το YouTube Channel

Επικοινωνία

Κλινική «Άγιος Λουκάς»

Πανόραμα 552 36, Θεσσαλονίκη

+30 2310 390550

Ιατρείο

Παπακυρίτση 8 & Αδριανουπόλεως, 551 33 Καλαμαριά - Θεσσαλονίκη

+30 2310 407424

Email

info@apitsis.gr

www.apitsis.gr